Peuter en kleuter massage is een prachtig vervolg op babymassage. Maar de peuter en kleuter tijd is ook een prachtige tijd om te beginnen met masseren als je dit nog niet gedaan hebt in de babytijd. Massage is ontzettend belangrijk omdat dit aansluit bij de behoeften van kinderen in deze periode. In een korte tijd ontwikkelen de kinderen zich heel snel en kan massage een bijdrage leveren aan bijvoorbeeld problemen waar je tegenaan loopt met je kind: druk zijn in het hoofd, angstig zijn, slecht slapen, rusteloosheid, buikkrampen et cetera.
Bij de peuter en kleuter massage mag je uiteraard samen met je kind komen en ben je er de hele massage bij. Eerst bespreken we samen wat we gaan doen. Tijdens de massage masseren we natuurlijk, maar dit gaat spelenderwijs in combinatie met het zingen van liedjes en het doen van verschillende bewegingsoefeningen. Samen maken we er een mooi avontuur van!

Tarieven

30 minuten: 30 euro

Voor €15,- extra komt Mirelness bij jou thuis (regio Apeldoorn). Een massage aan huis boeken? Mail dan naar: info@mirelness.nl

Let op: doet het reserveringsformulier het niet of wil je een afspraak maken en is de online agenda vol?
Neem dan contact op via: info@mirelness.nl of bel ons. Soms is het mogelijk om als nog een afspraak in te plannen.