Warning: Creating default object from empty value in /customers/8/5/a/mirelness.nl/httpd.www/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Tess Wester - Wat een sportvrouw! - Mirelness

Tess Wester – Wat een sportvrouw

De olympische dag van Mirelness

Vandaag in ‘de olympische dag van Mirelness’: Tess Wester – Wat een sportvrouw!
Wat een sympathie hebben de volleybalsters en de handbalsters gekregen van het publiek tijdens deze Olympische Spelen. Twee ploegen die beide zoveel passie, gretigheid en vooral ook plezier uitstralen. De handbalploeg is nog nooit zo populair geweest als nu. Natuurlijk hebben we Estavana Polman veel in de publiciteit gezien vanwege haar relatie met Rafael van der Vaart. Maar ook zij heeft, als sportvrouw, menig hart gestolen. Net als Tess Wester. Ook zij is een publiekslieveling geworden. Dat vinden wij ook: wat een sportvrouw!

Tess Wester, geboren op 19 mei 1993, keept sinds 2012 bij de Nederlandse handbaldames. Daarnaast speelt ze in de Duitse Handbal – Bundesliga voor BBM Bietigheim. Als we Tess in actie zien, dan zien we gedrevenheid en een uitstraling waar menig sporter nog een voorbeeld aan kan nemen. De gebalde vuisten bij een goal of een goede redding, de felheid op haar gezicht en de ‘kreten’ die te horen zijn door het hele stadion. Typerend voor deze keepster die een dijk van een toernooi aan het spelen is. De ene redding na de andere en zelf een aantal goals vanuit ‘haar’ cirkel.

Een prachtig artikel vonden wij op de website van sportnieuws.nl. Daar ging het over Jasper Cillessen die een voorbeeld zou kunnen nemen aan Tess Wester. Graag willen wij dit artikel met jullie delen: http://sportnieuws.nl/overig/handbal/jasper-kijk-alsjeblieft-goed-naar-tess-wester/

Ook was Tess Wester te gast bij Pauw, samen met Estavana Polman, voor de start van de Olympische Spelen. Ook hier is weer mooi te zien hoe ‘relaxed’, maar ook reëel, de dames aankijken tegen het toernooi en de aanloop er naar toe.

Kortom: een topploeg met een top keepster die wel even in het zonnetje gezet mocht worden, vonden wij! Vanavond om 20.30 spelen de handbal vrouwen tegen Frankrijk in de halve finale. Wij wensen hen heel veel succes. Op naar de finale!

Meer informatie over de Olympische Spelen:
http://www.nocnsf.nl/rio2016