Warning: Creating default object from empty value in /customers/8/5/a/mirelness.nl/httpd.www/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Top 4 - De leukste en grappigste fragmenten - Mirelness

Top 4 – De leukste en grappigste fragmenten

De olympische dag van Mirelness

Vandaag in ‘de olympische dag van Mirelness’: Top 4 – de leukste en grappigste fragmenten van de Olympische Spelen. Er is veel gebeurd de afgelopen twee weken en dus zijn er ook verschillende filmpjes en compilaties verschenen op het internet. Het is fantastisch om te zien hoe snel het nieuws weergegeven wordt op het internet en zo nu en dan omgezet wordt in een hilarisch filmpje. Daarom heeft Mirelness de vier leukste op een rijtje gezet voor jullie.

Nummer 1 – Drank en drugs

Een beetje flauw is het wel, maar toch stiekem ook wel erg grappig. 100{374090c85fccaddf5880de0c92e258147fdb3fafd3e81a0e36a8b52383f86cf3} NL is aan de slag gegaan met het liedje Drank en Drugs van Lil Kleine en Ronnie Flex.


Nummer 2 – Lucia de Rijker bokst mee

Wat een sportvrouw is het toch: Lucia de Rijker zit op de bank bij Herman van de Zandt terwijl Nouchka Fontijn bezig was met haar Olympische wedstrijd. Ze beleeft het helemaal mee.

https://www.facebook.com/NOSSport/
(filmpje geplaatst op woensdag 17 augustus om 20:52)


Nummer 3 – Remi Gaillard

Geeft op zijn eigen, enigszins bijzondere wijze, vorm aan de turnonderdelen


Nummer 4 – De aparte muziek keuze van één van onze ruiters

http://www.evertkwok.nl/playlist/videos/952

Ken jij nog andere grappige fragmenten? Laat het ons dan weten in een reactie hieronder. Alvast bedankt!

Meer informatie over de Olympische Spelen:
http://www.nocnsf.nl/rio2016